El servei online del Mercat de Sitges té 2 tipus de lliurament. 

LLIURAMENT A DOMICILI

Quan tanques la comanda, pots escollir el dia i la franja horària en què vols que el servei de lliurament et porti la comanda al teu domicili. El servei de lliurament és els matins del dies:

Dimecres, dijous i dissabte: 11 a 13 h 

I les tardes dels dies:

Dimarts, dimecres, dijous i divendres: 18 a 20 h

Has d'informar del teu domicili i has d'incloure totes les dades de l’adreça correctament, així com qüestions importants de cara a fer un millor i més fàcil lliurament.

El cost del servei de lliurament a domicili és de: 5,75 €.

Actualment, tenim activa una promoció de lliurament gratuït per a totes les comandes de més de 99 €.

Si, per algun motiu, no estàs a casa en la franja horària seleccionada, ens pots avisar a l'email: client@almercat.cat. Si oblides avisar-nos i no estàs a casa el dia i la franja horària pactada, el lliurador es posarà en contacte amb tu telefònicament per tal de trobar un altre moment per fer-te el lliurament aquell mateix dia (més tard). Aquest lliurament es farà sense cap cost extra. Si tampoc es pogués fer el lliurament en aquest segon intent, el producte serà retornat al mercat sent el client responsable de la seva recollida. Si no et localitzem en la trucada o en el segon lliurament, hauràs de tornar a escollir dia i franja de lliurament i abonar una altra vegada el cost de lliurament, i el cost dels productes peribles i de curta caducitat.

Actualment els CP on arriba el lliurament a domicili són: Sitges 08870, Sant Pere de Ribes 08810, Les Roquetes i Olivella 08812.

RECOLLIDA AL MERCAT

El dia i hora convinguts pots passar per les parades en les quals has fet la compra virtual i, identificant-te com a client de la web del Mercat de Sitges, recollir els teus productes sense fer cues i sense haver d’esperar. La teva comanda ja estarà preparada i pagada.

HORARI DE RECOLLIDA: Les comandes es poden recollir a les parades els següents dies:

-Dimarts: 11: 00 h a 13:30 h
-Dimecres: 11:00 h a 13:30 h
-Dijous: 11:00 h a 13:30 h i de 18:00 h a 20:00 h
-Divendres: 11:00 h a 13:30 h i de 18:00 h a 20:00 h
-Dissabte: 11:00 h a 13:30 h